fbpx

Комунальники Франківська обіцяють у Фейсбуці відгукуватися на звернення мешканців

Суспільство 14:50, 27.06, 2014

У соціальній мережі Фейсбук з’явилася сторінка «Комуналка. Івано-Франківськ», яку адмініструє директор департаменту житлово-комунального господарства, транспорту і зв'язку міськвиконкому Івано-Франківська Михайло Смушак.

Група створена з метою налагодження зв'язку та співпраці мешканців міста щодо питань благоустрою міста, облаштування об'єктами інфраструктури, транспортного сполучення його районів.

Комунальники Івано-Франківська обіцяють відгукуватися на звернення щодо небезпечного стану фасаду будівлі чи її балконів, діяльності балансоутримувача житлового фонду, недостатнього освітлення чи зелених насаджень, відсутність пішохідних переходів чи зупинок громадського транспорту тощо.

В одному з перших  постів у групі  Михайло Смушак обіцяє влаштувати перевізникам «солодке життя».

«З 1 липня ціна на проїзд у маршрутних автобусах міста зросте до 2 грн. 75 коп. А якість залишиться незмінною Принаймні так вважають перевізники. Давайте спростуємо "мрії" перевізників і влаштуємо їм "солодке" життя. Просимо скидати сюди фото та відео з коментарями виявлених Вами порушень у роботі перевізників – правил дорожнього руху, зупинки у недозволених місцях, відмова перевозити пільговиків, хамство водіїв, невидача квитка (поки що на вимогу), брудний чи несправний автобус, з'їзд з маршруту тощо. Всі вони будуть оперативно розглядатися, і з такими перевізниками будемо прощатися!!!» – пише чиновник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: