fbpx

Комунальники цього року завершили ремонт доріг на 10 вулицях Франківська

Суспільство 11:00, 09.09, 2014

Цього року в Івано-Франківську комунальники капітально відремонтували чотири вулиці, на шести – завершений поточний ремонт.

На виконання поточного ремонту доріг в Івано-Франківську у 2014 році із державного бюджету виділили субвенцію у сумі 4, 082 млн. гривень. На сьогоднішній день виконані роботи на суму 2,123 млн. гривень. Про це повідомив перший заступник департаменту комунального господарства, транспорту та зв’язку Василь Білик на апаратній нараді міськвиконкому.

Зокрема завершений поточний ремонт по вул. Івасюка, Національної гвардії, Івана-Павла ІІ, Симоненка, Львівській і Сорохтея.

«Зараз продовжуємо виковувати роботи по вулицях Ребета, Микитинецькій, Селянській, Вовчинецькій і Надрічній», – повідомив Білик.

До 15 вересня, обіцяє чиновник, буде відремонтована вулиця Шевченка – від Січових Стрільців до Гординського.

Начальник управління капітального будівництва МВК Володимир Ковальчук доповів, що вибірковий капітальний ремонт завершений на чотирьох об’єктах – на вулицях Північний Бульвар (від Довгої до Галицької), Дністровській, Б.Лепкого та на Гаркуші (від Франка до Грушевського).

Ведеться капремонт по вул. Промисловій, де виконаний капітальний ремонт на суму  1,491 млн. гривень. Вулиця Сагайдачного відремонтована  від Вовчинецької до Хмельницького. Наразі роботи призупинені, бо необхідно замінити водопровід на ділянці від Максимовича до Хмельницького. На вулиці Гурика завершені роботи по облаштуванню всіх тротуарів. Наразі комунальники приступили до ремонту вул. Й. Сліпого. В планах цього року розпочати капремонт вулиць Грабарської, Деповської і Кисилевської. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: