fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Виборчу конференцію Івано-Франківської міської організації партії «УДАР» намагалися зірвати прихильники Юрія Солов’я

Виборчу конференцію Івано-Франківської міської організації партії «УДАР» намагалися зірвати прихильники Юрія Солов’я

Політика 21:11, 20.06, 2014

Після офіційного обрання голови Івано-Франківської міської організації партії «УДАР» наближені до екс-керівника міського осередку партії Юрія Солов’я партійці обрали собі окремого голову.

Конференція Івано-Франківського міського «УДАРу», на якій переобирали керівництво організації, завершилася скандалом.

На початку конференції, що відбувалася в залі готелю "Станіславів", під дверима зібралася група з двох десятків людей, наближених до депутата міськради, екс-члена "УДАРу" Юрія Солов'я, що намагалися перешкодити заходу. Їх спробували не впустити до залу, оскільки вони не представляли жодну із семи офіційно зареєстрованих в місті первинних організацій партії. Коли делегати конференції проголосували за нового голову – Андрія Корнієнка, його заступників – Віталія Вербового та Ігоря Гергелюка, раду міського осередку та ревізійну комісію, протестанти все ж зуміли виламати двері і увірватися у зал. Там вони влаштували альтернативні вибори і обрали "свого" голову – Тараса Іщенка. 

Є інформація, що в сутичці розбили обличчя фотокореспонденту Юрію Рильчуку. Було викликано міліцію.

«Ми провели конференцію, головою міської організації партії став Андрій Корнієнко. Є всі відповідні документи, інформація на офіційному сайті. Повідомлення про обрання інших керівників не відповідає дійсності», – зазначив голова виконкому Івано-Франківської обласної організації політичної парії "УДАР Віталія Кличка" Ігор Росипайло.

Нагадаємо, попереднього голову міського осередку партії «УДАР» депутата Івано-Франківської міської ради Юрія Солов’я виключили з партії у зв’язку з порушенням партійної дисципліни.  

Завтра відбудеться спільна прес-конференція голови обласної організації партії «УДАР», народного депутата України Романа Чернеги та новообраного голови міського «УДАРу» Андрія Корнієнка, на якій політики дадуть оцінку подіям на конференції.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: