fbpx

Координаційна рада Івано-Франківщини підготувала 100 добровольців для забезпечення громадської безпеки

Політика 11:24, 10.06, 2014

100 добровольців із тренувального табору Координаційної ради Івано-Франківської області поповнять лави міліції та забезпечуватимуть громадську безпеку в області.

Про це кореспонденту «КУРСу» повідомив депутат Івано-Франківської обласної ради, керівник Координаційної ради Віктор Неміш. За його словами, на військовому полігоні поблизу Івано-Франківська тренувальний табір підготував 600 добровольців із лав Самооборони та «Правого сектору». Із них відібрано 100 чоловік, які уже найближчим часом забезпечуватимуть громадську безпеку на Прикарпатті й працюватимуть під патронатом Управління внутрішніх справ.

Раніше активісти повинні були поповнити один із батальйонів на Сході України в рамках антитерористичної операції. Проте після заяв Президента Порошенка про припинення вогню до кінця поточного тижня добровольці планують підсилити місцеву правоохоронну систему.

У таборі проходили безперервні тренування. За словами Неміша, тут працювали інструкторами колишні працівники «Соколу», «Беркуту» та МНС. Проводили тактично-військові навчання та вчили поводитися зі зброєю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: