fbpx

Кошти на 50 путівок: ветеранів АТО запрошують оздоровитися в санаторіях

Суспільство 15:45, 18.10, 2017

Можливість слід використати до 15 грудня.

З державного бюджету в травні місяці надійшли кошти на санаторне-курортне лікування для учасників війни на Сході, які перебували на обліку в органах соціального захисту за місцем проживання, повідомив у мережі координатор обласного інформаційного Центру для учасників АТО Володимир Веркалець. 

За його словами, з районів повідомляють, що учасники АТО не бажають оздоровлюватися. Не було заявок з Івано-Франківська, Яремчі, Болехова, не заявляли потреби Долинський, Калуський, Косівський, Тлумацький райони.

"Прохання інформацію розповсюдити серед учасників війни на Сході, адже ми не хочемо повертати гроші в бюджет і на другий рік отримати зменшене фінансування.

Прошу голів ветеранських організацій районів допомогти відправити учасників бойових дій на оздоровлення.

Ми маємо часу до 15 грудня, санаторій кожен обирає самостійно тільки вищого або першого рівня акредитації, хто не перебував на обліку, може стати і поїхати відпочити.

З усіх питань звертайтесь до місцевого органу соціального захисту",  звернувся до ветеранів АТО Веркалець.

КУРСу він деталізував, що річне фінансування 2 726 640 тис. грн дає можливість оздоровити 450 ветеранів. Зараз є загроза не використати 283 208 грн, за ці кошти можуть поїхати в санаторії 50 учасників війни. Путівка для учасників бойових дій коштує 6300 грн, інвалідів війни  5250 грн (не оподатковується).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: