fbpx

Косівські міліціонери по-звірячому побили "афганця"

Суспільство 08:58, 31.07, 2014

29 липня працівники Косівського РВ УМВС по-звірячому побили колишнього воїна-"афганця" Дмитра Бойчука. Потерпілий розповідає, що став свідком того, як при паркуванні чоловік заїхав в санаторну браму.

"Працівники міліції почали "пригати" до чоловіка, я за нього заступився і сказав старшому лейтенанту, що він би краще їхав у Донецьк брати участь в АТО. Після чого отримав кулаком в обличчя. Підбіг інший працівник міліції і почав газовим балончиком мені в обличчя прискати. Вони почали бити мене дубинкою і прискати балончиком. Потім прикували наручниками до сітки і почали далі бити дубинкою", – розповідає Дмитро Бойчук. 

Продовжили міліціонери побиття навіть після того, коли застібнули на затриманому наручники, повідомляє Галицький кореспондент.

Відеозапис зі свідченнями потерпілого та працівників міліції вчора з’явився в мережі. В коментарях під відеозаписом люди висловлюють своє обурення і вимагають посадити міліціонерів.

Дружина постраждалого розповіла, що її чоловік більше двох років воював в Афганістані. Тому вона просить владу звернути увагу на цей інциндент.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: