fbpx

"Козак" із Івано-Франківська розплачеться в ефірі шоу "Зважені та щасливі-6"

Стиль життя 14:52, 29.09, 2016

Сьогодні о 20:00 на телеканалі СТБ продовжується протистояння чоловіків та жінок у найвагомішому шоу країни "Зважені та щасливі-6". Чоловіків тренує В'ячеслав Узелков, а жінок – його дружина та фітнес-тренер Марина Боржемська-Узелкова. Ведучою проекту та підтримкою для учасників виступає Яна Соломко.

Капітан чоловічої команди Володимир Теличак із Івано-Франківська продовжує боротись за щасливе здорове майбутнє заради своєї сім’ї. З кожним ефіром він показує силу, витримку та мужність, є прикладом для свої команди. На проекті він усвідомив, що  дуже ображав свою дружину. Зараз Володимир хоче їй сказати, що він дійсно змінився. Цього тижня у нього буде така можливість, якщо команда чоловіків виграє в конкурсі. Адже подарунком за перемогу буде зустріч з рідними!

Учасникам за принципом естафети доведеться перейти з одного боку річки на інший нестійкими понтонними місточками. Переможе команда, у якої через півгодини буде більше сухих учасників. На деяких ділянках містки чоловіків та жінок сходяться в один, тому учасники будуть стояти перед важким вибором: зіштовхувати своїх суперників чи пропускати вперед. У боротьбі за зустріч із рідними між командами розгориться справжнє протистояння!

Володимир Теличак навіть розплачеться після закінчення конкурсу! Хто доведе до сліз залізного "козака"? Яка команда здобуде перемогу та зможе побачити своїх рідних? Дивіться вже сьогодні о 20:00 на телеканалі СТБ найвагоміше шоу країни "Зважені та щасливі-6".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: