fbpx

Краса не має віку: підопічні геріатричного пансіонату стали героями фотовиставки. ФОТО

Культура 14:30, 28.11, 2017

Сьогодні в "Бастіоні" відбулась фотовиставка "Краса не має віку", на якій представили 16 фотопортретів із зображенням підопічних геріатричного пансіонату.

Фотовиставка відбулась у рамках проекту "Протидія самотності" платформи соціальних інновацій "Трансформація". Опіка над літніми людьми є одним із напрямків платформи.

За допомогою фотовиставки організатори хочуть привернути увагу франківців до проблематики людей похилого віку. Тільки в геріатричному пансіонаті на сьогодні перебуває 170 мешканців, для яких головною проблемою є брак живого спілкування.

На фотовиставку привели підопічних геріатричного пенсіонату, які брали участь у фотовиставці. Вони із захопленням розглядали фотографії.

Над фотовиставкою працювали фотографи Оксана Череп і Мирослава Молитовник, візажисти Каріна Джичка і Роман Мандрик та перукар Оля Гаргат.

"Їм було дуже цікаво фотографуватись, для них це було таке перетворення. Коли їм робили зачіску і макіяж, вони зовсім по-іншому себе поводили. Мені здається, що вони одразу згадували свою молодість. Вони вірші мені розповідали, розповідали, хто де працював і де жив, якісь свої історії розповідали. Це було дуже цікаво", – розповідає фотограф Мирослава Молитовник.

Нагадаємо, навесні в Івано-Франківську презентували три відеоролики на підтримку геріатричного пансіонату.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: