fbpx

Найкращі учні та вчителі з Рожнівської ОТГ отримали грошові нагороди від Благодійного фонду Юрія Дерев’янка. ФОТО

Суспільство 18:02, 30.05, 2019

Грошові сертифікати у сумі від 500 до 2000 гривень від Всеукраїнського благодійного фонду Дерев’янка отримали семеро школярів та шестеро педагогів Рожнівської ОТГ.

Привітав талановиту молодь і їхніх наставників із здобутками депутат Івано-Франківської обласної ради від партії "ВОЛЯ" Олег Атаманюк.

"Мені надзвичайно приємно нагороджувати талановитих дітей та їхніх вчителів, адже продемонстрований високий результат є наслідком щоденної наполегливої праці, гордістю та прикладом для наслідування! Ми переконані, що вручені нагороди будуть мотивувати їх до нових звитяг. А проведення таких заходів сприятиме розвитку талановитої молоді, яка гідно представлятиме рідний край не тільки на національному, а й на світовому рівні", – говорить Олег Атаманюк.

Окрім того, депутат облради від "ВОЛІ" провів зустріч з педагогічним колективом Кобаківського ліцею імені Марка Черемшини. За сприяння Олега Атаманюка з обласного бюджету були виділені кошти на придбання ноутбука і мультимедійного обладнання для цього ліцею.

Відзначимо, що щороку Всеукраїнський благодійний фонд Юрія Дерев'янка нагороджує найуспішніших учнів Прикарпаття сертифікатами на отримання одноразових грошових стипендій. Традиційно нагороджують також і вчителів, які готують дітей до предметних олімпіад вищого рівня.

Цьогоріч нагородження переможців олімпіад від Благодійного фонду Юрія Дерев’янка уже відбулось в Бурштині та Більшівцівській ОТГ.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: