fbpx

Куди готові переїхати українські студенти в пошуках кращих умов

Суспільство 08:50, 21.03, 2016

Понад 70% студентів в Україні назвали можливості кар'єрного росту найбільш важливим критерієм вибору роботодавця в 2015 році. Такими виявилися результати щорічного дослідження компанії EY “Кращий роботодавець”.

Згідно з результатами дослідження, крім кар’єрних перспектив, студентам важливі можливості особистісного та професійного розвитку, рівень заробітної плати, імідж компанії та міжнародний досвід, передає finance.ua.

Беручи до уваги складну ситуацію в країні, більшість студентів готові до переїзду за кордон, у тому числі з метою працевлаштування. Порівняно з минулим роком, частка охочих виїхати на роботу за кордон трохи скоротилася, але все ж залишається на досить високому рівні (80%).

Серед привабливих країн для переїзду студенти найчастіше називали західні країни – США (31%), Німеччину (25%) та Польщу (21%). Водночас всього близько 4% респондентів хотіли б переїхати в країни СНД.

Згідно з даними дослідження, трохи більше половини студентів готові до переїзду в межах України (59%). При цьому найбільш привабливими містами для переїзду є Київ (70%), Львів (55%) і Одеса (43%).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: