fbpx

КВУ оцінив загрози зриву виборів на Донбасі (ІНФОГРАФІКА)

Політика 13:33, 24.05, 2014

На більшості території Донецької області загроза зриву виборів оцінюється за 10-бальною шкалою від 8 до 10 балів.

У Донецькій області в більшості окружних виборчих комісій (ОВК) вибори під загрозою зриву. Про це свідчать дані Комітету виборців України (КВУ) напередодні президентських виборів, повідомляє Дзеркало тижня.

Згідно з інфографікою КВУ, на більшості території Донецької області загроза зриву виборів оцінюється за 10-бальною шкалою від 8 до 10 балів. У Слов'янську, Краматорську, Горлівці, Макіївці, Донецьку, Маріуполі, Первомайську, Шахтарську існує загроза захоплення приміщень ОВК бойовиками, загроза життю і можливість викрадення членів ОВК, а також викрадення документації, печаток і особистих речей членів комісій.

1

Нагадаємо, вчора, 23 травня, близько десяти активістів самопроголошеної "Донецької народної республіки" вилучили урни для голосування з виборчої дільниці в обласному центрі технічної творчості дітей та юнацтва.

Раніше в прес-службі Донецької обласної державної адміністрації повідомили, що представники ДНР мають намір перешкоджати проведенню виборів в регіоні, переговори поки безуспішні.

За станом на 21 травня в Донецькій і Луганській областях були заблоковані 13 комісій з 36.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: