fbpx

Київстар запустив 4G у Калуському районі

Суспільство 15:47, 13.02, 2019

Мобільний інтернет 4G з'явився в районних центрах Городок, Жовква, Золочів, Миколаїв, Моршин, Калуш і селах цих районів.

Один з найбільших українських операторів мобільного зв'язку "Київстар" запустив мережу четвертого покоління (4G/LTE) у 112 населених пунктах в Івано-Франківській і Львівській областях, повідомила прес-служба компанії. 

Зокрема, мобільний інтернет 4G з'явився в районних центрах Городок, Жовква, Золочів, Миколаїв, Моршин, Калуш і селах цих районів.

"Завдяки цьому ще понад 200 тисяч жителів України в 112 населених пунктах отримали доступ до нових технологій мобільного зв'язку. На сьогодні мережа 4G "Київстар" охопила 3731 населений пункт, де проживають 21,5 млн жителів України", – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що завдяки зв'язку 4G абоненти зможуть отримувати нові переваги мобільного інтернету.

"З технологією LTE середня швидкість передачі даних вища в 16 разів, а затримка в передачі інформації (ping) менше в 2,5 рази порівняно з найсучаснішими мережами 3G. Для абонентів це можливість швидко обмінюватися "важким" контентом, дивитися онлайн ТВ високої роздільної здатності, в лічені секунди завантажувати мобільні додатки скрізь, де є покриття мережі", – відзначили в прес-службі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: