fbpx

Lego Minecraft – найкраще для дітей

12:49, 24.12, 2018

Сотні різнокольорових деталей конструктора LEGO Minecraft допоможуть малечі створити міні-місто, село, великий котедж або багаторівневу шахту. Сюжети, діалоги персонажів, їх пригоди – все це вже питання фантазії дитини.

Конструктор "Лего майнкрафт": різновиди та особливості

Колекція LEGO Minecraft представлена кількома десятками наборів, найпопулярнішими з яких можна назвати такі:

1

  • Аеро-арбалет Аарона. У набір входять 4 фігурки – Аарон, Робін, Ван-Байтер і Кібер-Байтер. Вони зустрінуться у непростій битві, кінець якої повністю залежить від малого бешкетника.
  • Тренування на островах. Разом з конструктором юному любителю пригод треба буде побудувати гірську хатину та створити тренування для героїв.
  • Залізний Голем. Тут дитина зможе пограти з такими персонажами, як Залізний Голем, Алекс, порося, Зомбі. У набір входять рослини, гарбузи, факели, алмазна кирка. Вони зроблять відтворення сюжетів більш яскравим.
  • База на водоспаді. У такому наборі маленькому досліднику потрібно побудувати надійний притулок з красивим садом на даху, обладнати місце для риболовлі, підстригти овець, а також зробити багато інших важливих справ.
  • Грибний острів. Ця гра представляє собою чарівний острів з грибами різного розміру, починаючи від маленьких і закінчуючи гігантськими.

Конструктори LEGO привабливі не тільки своєю можливістю відтворювати цікаві сюжети, але й тим, що вони розвивають багато важливих навичок у дитини. Концентрація уваги, посидючість, дрібна моторика рук, уміння крок за кроком йти до поставленої мети – все це можна розвивати, використовуючи ту чи іншу захопливу колекцію конструкторів.

Представлені набори LEGO Minecraft розраховані на дітей віком від 6 років. Вони будуть однаково цікавими як для хлопчиків, так і для дівчаток.

 

Де придбати конструктори LEGO Minecraft?

Якщо ви давно хотіли придбати конструктор, який зможе надовго зайняти не тільки дитину, але і всіх членів сім'ї, ласкаво просимо в інтернет-магазин "Алло". У каталозі представлені тільки якісні набори Лего Майнкрафт на будь-який смак.

Покупка в інтернет-магазині має велику кількість переваг – ви економите гроші, отримуєте якісний товар та неперевершену можливість зацікавити дитину новою розвивальною грою. Якщо ви зробите покупку у нас, ви точно не пожалкуєте.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: