fbpx

Летовище у Краматорську терористи обстрілюють з танків, а Слов'янськ перетворюють на фортецю

Суспільство 18:13, 23.06, 2014

За останню добу на Сході було поранено 5 військовослужбовців, 2 з них знаходяться у важкому стані – одному ампутували ногу

Перемир'я, оголошене президентом Петром Порошенком, порушено і працює проти українських військових. Були зафіксовані щонайменше 6 нападів на блокпости і колони. Український БТР обстріляли з гранатометів, повідомляє ТСН.

З введенням перемир'я терористи почали обстрілювати блокпости з важкої зброї. Збільшилась кількість обстрілів Краматорського летовища, яке почали обстрілювати з танків. Про постраждалих чи загиблих силовиків наразі інформації немає.

Слов'янськ під час затишшя терористи почали перетворювати на фортецю, що досить легко, оскільки у місті працює залізобетонний завод. Терористи заливають бетоном бункера, чотири багатоповерхівки вже перетворили на укріплені вогневі позиції, кожен стовп і міст у місті – заміновані, на кожному перехресті є вогнева позиція.

Крім того, терористи отримали важку зброю, тепер в них на озброєнні є кулемети російського виробництва і снайперські гвинтівки, які пробивають бронежилети 4 та 5 ступеню захисту, які мають силовики АТО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: