fbpx

"Лейбовій горі" – 4 роки. ФОТО

Стиль життя 17:00, 12.08, 2015

Готельно-ресторанний комплекс "Лейбова гора" відзначив чотириріччя з часу свого заснування.

З цієї нагоди колектив здійснив похід у Карпати – працівники відправилися на гору Хом'як.

"На честь чотириріччя "Лейбової гори" наш колектив вчора здійснив сходження на гору Хом'як. Ми отримали море задоволення. Краєвиди неймовірні, радимо усім побувати",  ділиться враженнями дизайнер ресторану Марта Ільків.

У закладі зазначають, що, набравшись позитиву та енергії від гір, готові на нові творчі звершення та цікаві несподіванки для гостей.

Нагадаємо, "Лейбова гора" – готель-ресторан з найкращою в Західній Україні оглядовою панорамою та унікальною легендою. Розташований комплекс в селі Жураки Богородчанського району на "стратегічній трасі" Івано-Франківськ – Гута, яку в народі називають "царською дорогою", бо вона веде до президентської резиденції у Гуті. Розкішна будівля з білими мурами і архітектурним дизайном типу "ВІП-ранчо" знаходиться за Богородчанами, дещо вище Криниченьки.

Комплекс має вісім зручних готельних номерів, великий зал, що вміщає до 300 осіб (який можна використовувати для весіль і корпоративів), два затишні віп-зали – на 20 людей та камінний хол на 30 осіб. На вулиці – літній майданчик, де можна розмістити до 60 осіб. Дитячий майданчик.

Меню – вишукана "австро-угорська" (східноєвропейська) кухня з кулінарними традиціями, що беруть свій початок від гоф-кухарів австрійських імператорів з Дому Габсбургів.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: