fbpx

Лікарі обстежують осіб, які контактували з прикарпатцями, що отруїлися в Кам’янці-Подільському

Суспільство 15:24, 23.11, 2016

Станом на 23 листопада року до інфекційного відділення Бурштинської центральної міської лікарні Галицького району Івано-Франківської області госпіталізовано 15 осіб, з них 13 дітей віком до 15 років.

Як писав КУРС, всі хворі протягом 19-21 листопада брали участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі "Перлина Кам’янця" у складі танцювального колективу "Сюрприз" (палацу культури "Прометей", м. Бурштин).

Попередній діагноз: "Харчова токсикоінфекція, середнього ступеня важкості", повідомили в Івано-Франківський обласному лабораторному центрі МОЗ України.

В ході епідрозслідування спеціалісти Рогатинського міськміжрайонного відділу спільно зі спеціалістами Бурштинської міської лікарні провели подвірні обходи, встановлено коло контактних осіб, за ними встановлено медичне спостереження.

Обстежено 27 осіб, які виїжджали в м. Кам’янець-Подільський, з них 23 дитини і 4 дорослих, в тому числі 15 хворих (13 дітей і 2 дорослих). Також обстежено 38 осіб в сімейних вогнищах. Взято 65 змивів на патогенну мікрофлору в 13 домашніх осередках. Проведено заключну дезінфекцію в 13 осередках та взято 65 змивів на якість заключної дезінфекції. 

Епідобстеження домашніх осередків триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: