fbpx

Лоукостер Ryanair досяг згоди з "Борисполем", – Омелян

Суспільство 11:40, 13.12, 2017

Ірландська лоу-кост авіакомпанія Ryanair і Міжнародний аеропорт "Бориспіль" досягли згоди в переговорах.

Про це повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян в ефірі телеканалу Прямий, пише НВ.

"Я вірю, що Ryanair зайде на український ринок. У нас остаточно оформлюються переговори. Вдалося знайти консенсус з аеропортом Бориспіль", – цитує слова міністра liga.net.

Нагадаємо, що Ryanair після тривалих переговорів скасував плани щодо виходу на авіаринок України. Авіаперевізник пояснив таке рішення розбіжностями з керівництвом "Борисполя", яке відмовилося виконувати досягнуті між авіакомпанією та Міністерством інфраструктури України домовленості.

У свою чергу гендиректор "Борисполя" Павло Рябікін звинуватив лоукостер Ryanair в незаконних вимогах. Також він заявляв, що через ультиматум Ryanair аеропорт може зазнати збитків у 2 млрд грн.

Коментуючи ситуацію, що склалася, Володимир Омелян заявив, що у відмові Ryanair запланованого входу в Україні винен також і найбільший авіаперевізник країни – авіакомпанія Міжнародні авіалінії України (МАУ).

При цьому він також заявляв, що Ryanair може почати польоти з України у 2018 році, незважаючи на скасування виходу на український ринок в цьому році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: