fbpx

Організатори концерту "Savka-band збирає друзів" просять продовжити допомагати хворому Радомирчику

Суспільство 11:12, 05.02, 2019

Організаторка родинного благодійного концерту "Savka-band збирає друзів: Велика новина по світу ходила" Людмила Лінник звернулася до спільноти в мережі з проханням не припиняти допомогу хворому хлопчику, заради якого влаштовували виступ.

Нагадаємо, у Франківську на минулих вихідних відбувся концерт Savka-band збирає друзів: Велика новина по світу ходила 

"Концерт відбувся за підтримки грантової програми громадського ресторану Urban Space 100Завдяки гранту ми змогли передати на лікування Радомира всі кошти, виручені на концерті. А саме:

Готівкою за квитки і в скриньки ми зібрали 24 253 грн та 100$. Ще 3200 на картку за квитки. Отож разом 27 453 грн та 100$. Люди! Ви прекрасні! На жаль, це всього тисяча доларів… А Радомиру потрібно 29 тисяч…" – написала в мережі організаторка благодійного виступу Людмила Лінник.

Радомирчику Пантазі 9 років, і хлопчик потребує кваліфікованої реабілітації. Його чекають в реабілітаційному центрі Health In Motion Rehabilitation в Канаді. Тут працюють за унікальною методикою, що спрямована на лікування дітей з неврологічними відхиленнями. П’ятитижневий курс реабілітації, переліт та проживання коштують 29 тисяч доларів.

Більше про Радомира можна прочитати на офіційній сторінці Радюся або довідатися в його мами Виктория Пантази.

Реквізити для надання допомоги Радомирчику:
Карта ПриватБанк 4149 6293 0038 6836
Пантазі Вікторія
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: