fbpx

Люди ВОЛІ долучилися до організації новорічного концерту в Отинії

Політика 09:16, 01.01, 2016

Активісти партії "ВОЛЯ" допомогли організувати масштабний новорічний концерт у селищі Отинія на Коломийщині та вручили подарунки його учасникам. Про це повідомив активіст з Коломиї Роман Мадерук.

“Ми вирішили відзначити маленьких учасників концерту і привітати їх з Новим роком та Різдвом Христовим”, – каже Роман Мадерук.
Ідейним натхненником театралізованого концерту в Будинку культури стала Вікторія Бикова  переселенка зі Слов’янська, повідомляє прес-служба партії “ВОЛЯ”.
Рік тому вона організувала танцювальний гурток, а зараз до складу колективу “Ексклюзив” входить 65 учасників різного віку. Проте більшість танцюристів ще зовсім маленькі.
“Це наш ювілейний концерт. Я вважаю так: якщо діти займаються танцями, то і батьки їхні задоволені. Я дуже полюбила цих дітей, вони стали для мене рідними. Давно уже хотілось такого свята, бо дуже мало у юних танцюристів є можливостей десь виступити. Тим більше, що тут їх бачать усі рідні”, – розповідає Вікторія Бикова.
Активіст партії “ВОЛЯ”, представник “Самооборони”, член виконавчого комітету селищної ради був ведучим концерту  йому дісталась роль султана Сулеймана. Іван Кочержук разом із Шахерезадою увесь вечір розважали присутніх жартами.
“Основне наше завдання  залучити до танців якомога більше дітей, аби забрати їх з вулиці. Наші діти прекасні, і вони відгукуються на запрошення. Ми будемо допомагати і вчителям зреалізовувати себе, аби піднімати культурний рівень. Юні танцюристи прославлятимуть Отинію та Прикарпаття”,  упевнений Іван Кочержук.
Володимир Кінащук, селищний голова Отинії, розповідає, що з освітленням для організації концерту допоміг Всеукраїнський благодійний фонд Юрія Дерев’янка.
“Ідею концерту виношували кілька місяців. У Будинку культури тепер створені всі умови, аби діти розвивалися. Живемо заради дітей. Вікторія Бикова  дуже талановита, і вона згуртувала навколо себе батьків та дітей, які показали неймовірно гарне шоу. Я пишаюсь, що в Отинії є танцювальний колектив”,  каже Кінащук.
Нагадаємо, що підтримка та розвиток культури на Прикарпатті є одним із пріоритетних напрямків роботи партії “ВОЛЯ”.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: