fbpx

Люди з обмеженими можливостями з Івано-Франківщини змогли почути Ніка Вуйчича

Суспільство 17:57, 12.04, 2016

Люди з обмеженими можливостями з Івано-Франківщини змогли почути Ніка Вуйчича і діляться враженнями в соцмережах.

Легендарний Нік Вуйчич побував днями в Україні. Тут він відвідав госпіталь для військивих, лікарню для онкохворих дітей та ще ряд закладів. Усюди він дарував надію, адже життя цього чоловіка з Австралії – це вже диво, пише Фіртка.

Він не має кінцівок, а лише одну маленьку ніжку. Однак це не заважає йому мандрувати світом, займатися спортом і жити повноцінним життям!

"Буря над Україною мине. Що б не було, потрібно допомагати один одному, підтримувати один одного, і тоді настане день, коли в Україні й серед інвалідів з’являться підприємці".

Таку заяву 7 квітня на прес-конференції перед виступом на Національному стадіоні "Олімпійський" зробив Нік Вуйчич – мотиваційний оратор і письменник, який прибув до України вперше. Наша країна стала 57-ю, яку він відвідав.

Змогли побувати на зустрічі з відомим австралійцем люди з обмеженими можливостями з Івано-Франківська та області.

Співпраця громадської організації "СЛІД" та народного депутата України Олександра Шевченка триває вже давно.

Голова ГО "СЛІД" Наталя Макар говорить, що завжди впевнена у підтримці від Благодійного фонду "Новий Івано-Франківськ", тому й, збираючись у подорож, була переконана, що отримає допомогу.

"Виступ Ніка Вуйчича не залишив байдужими нікого. Він своїм прикладом показує людям з обмеженими фізичними можливостями, що життя наповнене фарбами і ми самі вирішуємо, як нам жити. Його промови насправді дуже мотиваційні та оптимістичні. Вони надихають", – розповідає Наталя Макар.

Діляться враженнями й інші щасливці, що мали змогу поїхати на виступ Ніка Вуйчича.

"Круто, що є такі люди, які надихають, незважаючи на особливості тіла… і шкода, коли є цілком здорові люди, з вадами свого єства, що здатні загнати не тільки себе в депресію, але й всіх навколо. Надихайтеся від правильних людей, творіть цей світ разом з такими "Ліхтариками". п.с. дякую всім тим, хто посприяв побувати на такому дійстві!" – написала на своїй сторінці письменниця Христина Сирова (Kristina Syrova).

Максим Полтавець у фейсбук написав:

"Я вдячний Богові, що мав можливість наживо побачити і почути слова видатної людини-легенди та всесвітньо відомого мотиватора Ніка Вуйчича. Кожна людина у світі унікальна!!! Дякую, Миколо, за те, що звів з потрібними людьми, що у нас була можливість бути в самому серці подій і бачити Ніка на відстані витягнутої руки!!) Я надзвичайно щасливий, що ми всі разом там були, завжди позитивні та сильні духом люди, гарно провели час!!!) Ви Великі молодці що зібралися та приїхали всі разом!!! Нік дав зрозуміти, що життя може бути повноцінним у будь-якому стані, що можна через власні виклики і проблеми знайти своє покликання".

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: