fbpx

Макс Кідрук презентував у Франківську другу частину технотрилера "Бот"

Культура 15:47, 01.10, 2015

Вчора в Університеті права імені Короля Данила Галицького відбулася презентація книги Макса Кідрука "Бот. Ґуаякільський парадокс".

Послухати талановитого письменника, який в рамках всеукраїнського туру завітав і до Франківська, прийшло близько двохсот людей, пише Стик

Книга під назвою "Бот. Ґуаякільський парадокс" вийшла друком у вересні 2015 року завдяки видавництву "Клуб сімейного дозвілля". Вона починається з опису дивних подій, що відбуваються в еквадорському місті Гуаякіль: спершу риба починає масово викидатися на берег, а потім люди заражаються невідомою хворобою, що спричиняє безпричинну агресію. Починаються хаотичні вбивства. І лише троє людей у світі знають, що насправді там відбувається. Втім, про другу книгу Макс розповідав небагато – щоб не псувати враження від неї тим, хто ще не прочитав, та не завдавати страждань невинним кошенятам (які, за словами автора, починають помирати, коли хтось задає спойлерні питання).

"Попри всю скажену деталізацію, перший "Бот" все ж не є чистим технотрилером. Це скоріше суміш технотрилера та наукової фантастики. Я не вважаю його своєю найсильнішою книгою, але "Бот" однозначно став для мене знаковим", – так висловився Макс Кідрук про першу книжку.

Він також показав всі буктрейлери до своїх книг, зазначивши, що за перший заплатив 300 доларів, а всі наступні робив самотужки, попередьо придбавши програму для монтажу і обробки відео.

А ще автор анонсував вихід своєї наступної книги під назвою "Зазирни у мої сни". Це буде моторошна історія про п'ятирічного хлопчика, який бачить настільки погані сни, що вони фізично впливають на навколишній світ.

На презентації всі охочі змогли придбати книжки, а по її завершенню – отримати автограф Макса Кідрука та сфотографуватися з письменником.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: