fbpx

Максим Бахматов розповість про "силу розуму" на конференції TEDxIvanoFrankivsk-2017

Суспільство 17:05, 14.07, 2017

Організатори TEDxIvanoFrankivsk-2017 оприлюднили ім'я ще одного спікера на цьогорічній конференції, яка відбудеться 30 вересня. Ним стане керуючий партнер інноваційного парку Unit.city, голова правління Radar Tech, а також засновник та продюсер Comedy Club UA Максим Бахматов.

Як писав КУРС, цьогорічною темою конференції обрали  "Power of Mind" ("Сила розуму")

Максим Бахматов – керуючий партнер інноваційного парку Unit.city, голова правління Radar Tech (ВДНГ-TECh). У минулому  Генеральний Директор ВДНГ (2015-2017), співзасновник IT Development Company UGE GmbH, має 4-річний досвід роботи Customer Care and Sales в телекомі, Samsung – Country Sales Manager Baltic States, Leo Burnett – Business Development Director, засновник та продюсер Comedy Club UA, КВНщик, пишуть організатори на сторінці у соцмережі.

Максим починав кар'єру в компанії МТС оператором call-центру, де доріс до провідного експерта дилерської мережі. Після – працював директором з розвитку бізнесу в агентстві Leo Burnett, а також sales-менеджером компанії Samsung в Прибалтиці. У 2005 році створив IT-компанію UkrGerman Enterprise (UGE). У 2014 році UGE придбала софтверна компанія SoftServe. Спільний проект був оцінений у понад $2 млн. Максим також відомий шоумен. Засновник та активний учасник українського Comedy Club.

З червня 2015 по квітень 2017 Максим Бахматов разом з партнерами займався активним розвитком ВДНГ як інноваційно-культурного центру. В квітні цього року команда оголосила про вихід з ВДНГ та анонсувала плани по створенню "міста в місті", інноваційного парку UNIT.city.

Окрім цього, свою участь вже підтвердили видавець і поет Іван Малкович, колишній голова та головний виконавчий директор провідної американської фірми "Powers Young & Company" Алан Янг, а також художник, музикант, дизайнер Ярема Стецик.

Квитки на TEDxIvanoFrankivsk 2017 вже у продажі. Зробити це можна за посиланням http://buy.tfe-lite.com/uk/72005/ або на сторінці у facebook.

Вартість квитків зросте з 16 липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: