fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Марцінків доручив комунальникам підготувати місця для передвиборної агітації, а поліції – взяти їх під охорону

Марцінків доручив комунальникам підготувати місця для передвиборної агітації, а поліції – взяти їх під охорону

Політика 18:01, 31.12, 2018

Міський голова Івано-Франківська підписав розпорядження "Про порядок розміщення друкованих матеріалів передвиборної агітації".

За розпорядженням, місцями для розміщення плакатів, стендів, листівок та інших друкованих агітаційних матеріалів (крім матеріалів, що розміщуються на носіях зовнішньої реклами) є тумби та щити, які обслуговує ТзОВ "Міське рекламно-інформаційне підприємство "Ратуша", стенди та тумби на території сільських рад Івано-Франківської міської ради, а також рекламні тристоронні щити, розміщені на електроопорах тролейбусних ліній, які обслуговує ТзОВ "Дикий захід".

Марцінків доручив рекламно-інформаційному підприємству "Ратуша", ТзОВ "Дикий захід" та сільським головам Івано-Франківської міської ради привести до належного стану тумби, стенди та щити, а також виконати надписи "Передвиборна агітація".

Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою повинен забезпечити належний благоустрій, освітлення місць розташування тумб та щитів передвиборної агітації.

"Заборонити розміщення матеріалів передвиборної агітації у невстановлених місцях", – йдеться в розпорядженні.

Також Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою має організувати  протягом лютого-березня 2019 року проведення перевірок  з метою виявлення матеріалів передвиборної агітації, розміщених у невизначених для цього місцях, а винних притягати до адміністративної відповідальності.

За розпорядженням Марцінківа, комунальники, сільські голови та підприємства, що надають площі під агітацію, повинні прибрати від передвиборної реклами всі стенди, тумби та щити з 24.00 год. 29 березня 2019 року.

Поліції та "Муніципальній варті" Марцінків доручив забезпечити дотримання громадського порядку в місцях розташування стендів, щитів, тумб передвиборної агітації та взяти їх під охорону.

Нагадаємо, сьогодні в Україні стартувала президентська передвиборча кампанія.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: