fbpx

Марцінків натякнув, що малоповерхівки біля міського парку у Франківську треба зносити

Суспільство 17:19, 02.02, 2019

Міський голова Івано-Франківська хоче "замінити" дво-, триповерхові будиночки по вулиці Августина Волошина через те, що їх важко ремонтувати.

Про це Руслан Марцінків заявивв в ефірі ТРК "Вежа".

Вулиця Августина Волошина – це бічна вуличка від Чорновола, яка розташована за міським парком напроти стадіону.

На програму "Запитай у влади", в якій щочетверга Марцінків відповідає на запитання франківців, звернулися мешканці одного з будинків з вулиці Волошина, які просили мера сприяти у ремонті будинкових мереж та дороги.

Мер відповів, що на вулицях Волошина та прилеглої Снігуровича запланований ремонт доріг. Але він вважає що ці будинки треба "замінювати".

"Хоча я відверто хочу сказати, що там настільки зношене житло і воно не є пам’ятками архітектури, що, можливо, час подумати про метод якоїсь такої заміни цих хрущовок на нове житло. Я думаю, якраз у цьому районі це би було слушно. Тому що ті двоповерхові будинки, чи навіть триповерхові, вони у дуже поганому стані і їх ремонтувати дуже важко – там і труби прогнили, і стіни, і багато чого іншого",  зазначив Марцінків.

І додав:

"Ми навіть з депутатом міської ради по тому округу десь мізкували про програму, яка би стимулювала саме такі речі".

До речі, депутатом міської ради від того округу є Степан Руднянин від БПП "Солідарність". Він є засновником будівельної фірми "БК Структура", а його дружина Оксана Руднянин власником фірми "Рембудексперт ІФ", яка також займається будівництвом.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: