fbpx

Марцінків їздив у Добровляни – агітувати селян до ОТГ з Франківськом

Суспільство 20:16, 03.02, 2019

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків приїхав на схід села у Добровляни Тисменицького району, щоб обговорити можливості співпраці з громадою.

Про це міський голова Франківська написав у Фейсбук.

Мер Франківська прибув на службу Божу з букетом білих троянд – букет він подарував після вітального слова місцевому пароху. 

"Сьогодні завітав у гості до громади Добровлян. Познайомилися під час служби Божої. Опісля на сході села обговорили можливості співпраці, вигідної для обох сторін", – повідомив Руслан Марцінків. 

Він зазначив, що зараз спілкується з низкою сіл, які в перспективі можуть об’єднатись з Івано-Франківськом в ОТГ. До цього мер має намір іти поступово.

Що стосується співпраці з Добровлянами, то перший крок, як бачить він,  укладення угоди про співпрацю.

"А потім працюватимемо над наступними етапами. З такою співпрацею та об’єднанням жителі села зможуть користуватись різними соціальними послугами у місті.

Знайомство пройшло в теплій атмосфері. Далі, думаю, провадитимемо гарні сусідські стосунки", – підсумував зустріч мер Франківська.

На зустріч його супроводжував Руслан Панасюк, директор Івано-Франківського Центру розвитку місцевого самоврядування. 

Мешканцям Добровлян на сході села роздали пакети з агітацією від Марцінківа.

Нагадаємо, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків зустрівся з мешканцями села Колодіївка і підписав угоду про співпрацю на мільйон гривень. 

КУРС писав, що Івано-Франківську ОТГ маюь увійти 16 навколишніх сіл. Згодом міська влада Тисмениці висловилася про бажання приєднатися до Івано-Франківська. У липні минулого року міські голови Івано-Франківська Руслан Марцінків та Тисмениці Степан Сворак обговорили можливе територіальне об’єднання міст.

 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: