fbpx

Марцінків показав приз ПАРЄ, який цьогоріч отримає Івано-Франківськ. ФОТО

Суспільство 16:44, 27.09, 2018

Місто Івано-Франківськ у цьому році відзначене найвищою нагородою Парламентської Асамблеї Ради Європи – Призом Європи.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків на своїй сторінці у соцмережі показав Приз Європи.

"Так виглядає найвища нагорода Ради Європи! І вона вже тут. Івано-Франківськ тепер назавжди викарбуваний серед найкращих на звороті призу. До цього лише одне місто України  Харків  було удостоєне нагороди ПАРЄ. І це неймовірне досягнення для усіх нас, що тепер Івано-Франківськ  в історії переможців!"  йдеться у дописі.

Нагадаємо, 28 вересня в Івано-Франківську відбудеться ІV Міжнародний інвестиційно-економічний форум "Партнерство і Перспектива". 

Кожного року тематика Форуму охоплює різноманітні сфери економічного розвитку міста, проте незмінною головною метою завжди залишається покращення інвестиційного клімату та інвестиційної привабливості, впровадження новітніх механізмів економічного зростання.

Головна ціль цьогорічного Форуму  продемонструвати економічний та інвестиційний потенціал міста та наших партнерів, спрямований на впровадження і використання новітніх європейських технологій та практик.

До участі у заході запрошені потенційні інвестори, делегації з наших міст-побратимів, представники іноземних дипломатичних місій в Україні, міжнародних фінансових інституцій, фондів, сфери бізнесу, освіти та культури, народні депутати, очільники міст та областей. Тож ще однією особливістю проведення форуму є спрямованість на налагодження контактів та розбудова співробітництва між бізнесом, владою, організаціями та фінансовими інституціями, які провадять свою діяльність в інвестиційно-економічній сфері.

Довідково:

Приз Європи – почесна нагорода, що призначається для того міста, яке найактивніше просуває європейські ідеї. Він складається з пам'ятного знака, грамоти та грошової нагороди.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: