fbpx

Марцінків пообіцяв 50 тисяч гривень за "бригаду", яка нищить комунальне майно

Суспільство 08:50, 21.11, 2017

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків пообіцяв 50 тисяч гривень тому, хто зловить вандалів, які нищать зупинки і палять ліфти в місті.

Про це Руслан Марцінків оголосив під час оперативної наради.

"Давайте нагороду дамо. Знаєте, як у вестернах давали. Є якась бригада, яка ломить зупинки, палить ліфти, дамо нагороду, щоб їх здали… Даємо 50 тисяч гривень тому, хто зловить… але без самосуду. Я серйозно, треба щось робити", – сказав Марцінків.

Він додав, що участь у "полюванні" може брати будь-хто. "Навіть патрульні будуть зацікавлені. Зловив – отримав 50 тисяч гривнь, але не забути вказати у декларації".

Керівник "МІУК" Мирон Джус зазначив, що за останні місяці у місті спалено 13 ліфтів. 4 ліфти було спалено у жовтні, ще 9 спалили протягом вихідних 4-5 листопада.

Нагадаємо, у суботу, 4 листопада, в Івано-Франківську протягом дня рятувальники гасили пожежі в чотирьох ліфтових шахтах будинків на вулицях Молодіжній і Миколайчука. Виявилося, це були підпали. В усіх випадках вогонь пошкодив електрокабелі. Попередня сума збитків – понад 160 тис. грн. У неділю горіли ще три ліфти та один у понеділок.

У поліції заявили, що для підпалу ліфтів зловмисники використовують легкозаймисту суміш.

Також на новітній зупинці на вул. Пулюя, біля ІФНТУНГ, вандали вже вдруге за два тижні розбили скло.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: