fbpx

До Нового року на франківській "стометрівці" створять "зимову казку" за допомогою ілюмінації

Суспільство 08:18, 11.11, 2017

На головній пішохідній вулиці Івано-Франківська до новорічних свят встановлять світлодіодну арку з 2920 вогниками.

"Цьогоріч у нашому місті буде справжня зимова казка. Адже, окрім 3D ілюмінації на головній ялинці міста, яка тішила франківців та гостей міста торік, цього року ми підготували ще одну несподіванку – святковими вогниками освітлимо головну пішохідну вулицю міста  стометрівку. На ній встановимо 46 однакових арок зі світлодіодною ілюмінацією теплого та холодного білого кольорів",  написав Руслан Марцінків у Фейсбук.

В ефірі телеканалу РАІ міський голова зазначив, що ідею встановлення арки запозичили у європейських міст. "Вони досить цікаві, тому, аби привабити туристів, встановимо їх тут", – сказав Руслан Марцінків.

Аукціон на придбання світлодіодної арки оголосило КП "Міськсвіто". Очікувана вартість закупівлі 3 мільйони гривень, у неї також входять монтажні роботи. 

За технічним завданням каркас світлодіодної арки має складатися з 46 променів.

"Конструкція арки складається із променів, які виглядають, як струї води, що витікають із квітки лілії. … Дюралайт на зовнішній частині арки мерехтить білим теплим кольором. На внутрішній частині конструкції використовується світлодіодна гірлянда (28 штук), мерехтить холодним білим кольором. Кожна  гірлянда має довжину 10 м, на якій є 100 діодів",  йдеться в описі технічного завдання.

Аукціон відбудеться 27 листопада. Переможець має поставити товар до 10 грудня і протягом 15 днів завершити монтажні роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: