fbpx

Марцінків просить франківців іти на роботу двірниками

Суспільство 09:11, 12.01, 2016

Міський голова Івано-Франківська звернувся до містян з проханням допомогти комунальникам прибрати місто – йти працювати двірниками.

Директор комунального підприємства ДРЕУ Володимир Юсипів на оперативній нараді в міського голови пояснив, чому комунальники не впоралися з прибиранням міста від снігу. 

"На балансі ДРЕУ 744 тис. м кв. тротуарів, площ і скверів. У святкові дні підприємство працювало цілодобово. У вихідні працювали чергові бригади. У робочі дні працювали всі. Усього 60 двірників. Двірник, який працює з 6-ї ранку до 2-ї дня, може прибрати 3500-4000 м кв. Реально такою кількістю двірників навіть при максимальній працездатності прибрати місто ми не встигаємо. Ми звертаємося на телебаченні, розвісили оголошення із запрошенням на роботу, але молодь до нас не приходить. Напевно, вважають, що ця робота для них заважка. Більшість наших працівників передпенсійного і пенсійного віку", – скаржився Юсипів.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків звернувся до містян з проханням допомогти комунальникам і закликав йти працювати двірниками.

"Допоможіть нам, ідіть працювати у КП ДРЕУ, хоч це й не високооплачувана робота, але треба допомогти",  заявив Марцінків. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: