fbpx

Марцінків відзвітує наживо – на "UA: Карпати" стартує новий проект

Суспільство 15:41, 23.03, 2018

Уже сьогодні о 19:20 на телеканалі UA: КАРПАТИ у програмі "Звіти наживо" міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків відзвітує громаді наживо.

Протягом 52 хвилин він розповість про результати своєї роботи та відповідатиме на запитання експертів, журналістів і мешканців міста.
Будівництво моста на Пасічній, відкриття дитячих садків, стан доріг у місті, зовнішня реклама на історичних будівлях, тарифи на проїзд у муніципальному транспорті, забезпечення доступності будівель і приміщень для людей з інвалідністю – це лише частина запитань, які турбують мешканців Івано-Франківська.
Якщо протягом ефіру у вас виникне додаткове питання – поставте його, зателефонувавши: 067 550-20-50 (вартість дзвінків згідно з тарифом вашого оператора). Ведуча Олена Нечвідова озвучить ваше питання у прямому ефірі!

Нагадаємо, "Звіти наживо" – всеукраїнський проект команди UA: Суспільне мовлення та Громадський рух "Чесно" | Civic movement "Chesno". Під час прямого ефіру на телеканалі UA:КАРПАТИ міські та обласні посадовці, а також голови ОТГ звітуватимуть громаді про результати своєї роботи, відповідаючи на запитання експертів, журналістів і глядачів.

"Звіти наживо" дивіться 23 березня о 19:20 на телеканалі UA: КАРПАТИ, на сторінці у facebook ТРК "Карпати" та слухайте на радіо UA: КАРПАТИ (проводове радіо та на хвилі 71,2 МГц).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: