fbpx

Масове отруєння на весіллі у Богородчанах: уже госпіталізовано 29 осіб, п'ятеро з них – діти

Суспільство 18:52, 29.06, 2016

Кількість госпіталізованих, що занедужали після святкування весілля 25-26 червня в закладі громадського харчування "Діброва" у селищі Богородчани, становить вже 29 осіб.

28 в інфекційному відділенні Надвірнянської ЦРЛ та 1 особа в ОКІЛ м. Івано-Франківськ, на амбулаторному лікуванні в КІЗ Надвірнянського поліклінічного відділу перебуває ще 7 осіб. Серед хворих – 5 дітей віком до 15 років, пише КУРС з посиланням на прес-службу Держсанепідслужби в Івано-Франківській області.

Стан хворих розцінюється як задовільний, середнього та важкого ступеня важкості.  

Епідрозслідування випадку групового захворювання продовжується. Працівниками ДУ "Івано-Франківський ОЛЦ ДСЕСУ" спільно з дільничною службою  проводяться подвірні обходи; у пацієнтів уточнюється  епідеміологічний анамнез та встановлюється коло контактних осіб.

Протиепідемічні заходи тривають.

Станом на 16:00 29 червня причина спалаху гострої кишкової інфекції з’ясовується.  

Раніше КУРС повідомляв, що станом на 9 годину ранку 29 червня було госпіталізовано 22 особи, які святкували весілля у Богородчанах.

Нагадаємо, після святкування весілля 25 червня в одному із закладів громадського харчування у Тисмениці 22 гостей потрапили із харчовим отруєнням у лікарню. Серед них  молодята. Весілля отруїлося ковбасою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: