fbpx

Андрій Троценко: 5-ий батальйон у зону бойових дій передислоковувати поки що не будуть

Суспільство 13:03, 26.08, 2014

Дружини і матері бійців 5-го батальйону у розмові з головою ОДА Андрієм Троценком запевняли, що військові не мають взагалі нічого, а їжу їм приносить місцеве населення.

Як повідомляв КУРС, зранку жінки і матері військових 5-го батальйону зібрались в ОДА та вимагали відправити допомогу та провести ротацію. З ними поспілкувався обласний військовий комісар Ігор Павлюк, після чого жінки чекали на зустріч з головою ОДА Андрієм Троценком.

Андрій Троценко сказав, що, за офіційними даними, солдати забезпечені усіма необхідними продуктами харчування та амуніцією. При цьому є ще 15 додаткових комплектів захисту.

Голова ОДА телефоном поспілкувався з одним із військових, який розповів, що батальйону потрібна зброя.

"Забезпечення зброєю відбувається виключно по лінії Міноборони. Легка стрілецька зброя, важка, БТРи, БДМи – виключно в компетенції Міноборони", – сказав Троценко.

Троценко запевнив, що 5-ий батальйон у зону бойових дій передислоковувати не будуть, але ротація все-таки відбудеться для доукомплектації. Куди далі відправлять військових, невідомо. Жінки ж вимагають, щоб їхніх рідних повернули на Прикарпаття.

Голова ОДА зазначив, що буде створено спеціальну комісію, до якої увійде і кілька матерів, які відправляться до своїх синів, щоб побачити на власні очі умови, в яких перебувають військові, та зняти напругу.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: