fbpx

Активіст "Дорожнього контролю" вважає, що деякі франківські патрульні "включили режим Бога". ВІДЕО

Суспільство 11:12, 03.03, 2016

Прикарпатський журналіст і активіст "Дорожнього контролю" Віталій Мацьоцький оскаржує в суді постанову патрульних поліцейських Івано-Франківська за зупинку у невстановленому місці.

Віталій Мацьоцький ділиться неприємними враженнями від спілкування з патрульними поліцейськими Івано-Франківська та заявляє, що постанову склали "селфікопи, які включили "режим Бога".

"Випадок: я за кермом, копи наче бачать порушення, ми спілкуємося, вони складають постанову. Я оскаржив її в суді. На записі, на мою думку, чітко видно непрофесійність дій полісменів… Це все мені нагадало стару ДАІ. Таку поліцію я б особисто не міг назвати "моєю новою поліцією". Це хіба поліція Авакова. Звісно, якщо вони будуть розвиватися, вчитися, то у них є майбутнє. Якщо ні – то нема…" – каже Віталій Мацьоцький.

На відео, оприлюдненому Віталієм Мацьоцьким, патрульні поліцейські виносять постанову за зупинку у невстановленому місці, хоча, на думку автора, він жодних правил не порушував і постанова "копів" незаконна.

Мацьоцький заявив патрульним клопотання з проханням відтермінувати складання постанови, щоб він міг скористатись правом на адвоката та ознайомитись з матеріалами з відеореєстраторів патрульних, на яких зафільмовано, як він порушував ПДР.

"Ви зараз відмовляєте мені в моїх законних правах скористатись послугами адвоката, друге  перенести розгляд справи, щоб у мене був час знайти адвоката, і третє – це ознайомитись з даними ваших відеореєстраторів",  заявив Мацьоцький.

Патрульні пояснили, що постанова про адмінправопорушення має складатися на місці, а оскаржити її порушник зможе у суді.

"Давайте ви не будете порушувати дану процедуру, люди подивляться відео, буде видно, що ви цілеспрямовано порушували мої права",  звернувся до патрульних Мацьоцький.  

Незважаючи на доводи активіста "Дорожнього контролю", патрульні все ж виписали постанову про зупинку у невстановленому місці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: