fbpx

Мати загиблого беркутівця просить Президента повернути тіло сина додому

Суспільство 13:02, 03.06, 2014

Мати загиблого старшини Петра Остап'юка з села Торговиця Коломийського району, тіло якого досі не привезли на малу батьківщину, просить повернути додому тіло сина.

"Я не знаю, чи хтось мене зможе зрозуміти,  каже вона.  Зрозуміти, як то важко чекати тіло сина. Ніхто не чує моє горе. Ніхто мені не каже, коли привезуть тіло мого сина. Я не знаю, до кого мені звертатися, хіба до одного Президента. Привезіть мені тіло мого сина. Я більше ніякого прохання не маю. П’ятьох побратимів мого сина похоронили, генерала похоронили, а мого сина не привезли. Хоча по телевізору сказали, що попрощалися з загиблими патріотами".

Мати покійного беркутівця сподівається, що її почують ті чиновники, які сидять в своїх кріслах, пише Галицький Кореспондент

"Яценюк казав: куля в лоб – так куля в лоб, а тепер боїться тої кулі, – говорить жінка. – А я далі тиждень чекаю на тіло сина. Вони собі сидять в кріслах, а моя дитина 42 дні під кулями була голодна… Туди його було кому послати, а звідти забрати вже нема кому. Я була у Франківську на панахиді побратимів сина. Кажу: мого сина нема, буду молитися за синів других людей".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: