fbpx

Медаль "За заслуги перед Прикарпаттям" вручили медику-ветерану

Суспільство 17:37, 26.06, 2017

90-річний ювілей відсвяткував колишній лікар Погонянського психоневрологічного інтернату Дмитро Миколайович Ферлей.

Враховуючи значний особистий внесок у розвиток соціальної сфери області, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 90-річчя від дня народження, Дмитра Ферлея нагородили відзнакою Івано-Франківської обласної державної адміністрації та обласної ради – медаллю "За заслуги перед Прикарпаттям".
Привітали з ювілеєм та вручили Дмитру Ферлею нагороду заступник голови облдержадміністрації Богдан Кобилянський, в. о. директора департаменту соціальної політики облдержадміністрації Віталій Яворський. 
За час роботи в інтернаті, з 1995 по 2013 рік, Дмитро Миколайович зарекомендував себе як відмінний лікар, чудовий професіонал, добра та чуйна людина. На громадських засадах долучався до вдосконалення роботи щодо догляду за підопічними та вихованцями у всіх інтернатних установах системи соціального захисту населення області. Своєю працею справедливо заслужив любов підопічних інотернату, шану та повагу серед працівників.

Загалом, стаж роботи на різних посадах в системі охорони здоров’я та соціального захисту населення Д. Ферлея становить 59 років. Його роботу неодноразово відзначала грамотами обласна державна адміністрація.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: