fbpx

Медикам Рогатинського району виплатять індексацію, щоправда, лише за два місяці

Суспільство 09:32, 27.11, 2015

Питання про виплату індексації заробітної плати працівникам галузей освіти і охорони здоров'я Рогатинщини порушив депутат районної ради Андрій Санагурський на ІІ пленарному засіданні І сесії, що відбулось 26 листопада.

Як повідомив голова районної ради Роман Гринишин, медики надіслали звернення щодо цього питання Уповноваженому Верховної Ради з прав людини. Також його розглядали на другій сесії міської ради, де прийнято звернення до районної ради і райдержадміністрації щодо необхідності вжиття заходів для захисту порушених прав працівників Рогатинської ЦРЛ. Наразі питання врегульовано, пише Рогатка.

Однак депутат обласної ради Ігор Тринів, який взяв участь у роботі сесії, поцікавився, чи буде виплачено індексацію за попередні місяці. Марія Ощипок роз’яснила, що індексація виплачується в межах фонду заробітної плати. При плануванні бюджету на 2015 рік галузі освіти і медицини не були забезпечені зарплатою на два останні місяці року. Втім, внісши зміни до районного бюджету, кошти на це таки виділили, але більше фінансового ресурсу у районі немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: