fbpx

Медики Івано-Франківська вийшли у скайп-конференцію з австрійськими колегами

Здоров'я 12:24, 27.06, 2014

У Центральній міській клінічній лікарні відбулася скайп-конференція, у якій взяли участь лікарі-терапевти і пульмонологи медичних закладів Івано-Франківська та спеціалісти клініки «Рудольфінерхаус» (Австрія).

"Ми продовжуємо активну співпрацю з нашими колегами – австрійськими лікарями. На базі ЦМКЛ уже відбулося дві он-лайн конференції, одна стосувалася розвитку кріохірургії, друга – дитячих захворювань. Сьогоднішня скайп-конференція присвячена інфекційним пневмоніям. Це дуже актуальне питання, тому нам цікаво послухати колег-пульмонологів з Австрії, почути їхні рекомендації та поділитися своїм досвідом", – розповідає КУРСу головний лікар Івано-Франківська Тарас Масляк. Він наголошує, що навчання для медиків має бути постійним.

А допомагає проводити скайп-конференції експерт міжнародного товариства кріохірургії «Рудольфінерхаус» Ярослав Макарик. За його словами, сьогодні медики проводять роботу з обміну досвідом у он-лайн режимі, але уже незабаром лікарі Івано-Франківська зможуть поїхати на стажування до провідних клінік Відня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: