fbpx

Мер Франківська похизувався світшотом "Все буде бруківка". ФОТОФАКТ

Стиль життя 19:35, 24.11, 2017

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків сфотографувався у спортивній толстовці з провокативним написом.

Фото міський голова Франківська виклав у Фейсбук. Руслан Марцінків продемонстрував оригінальний подарунок на свій день народження – його відзначав минулого понеділка. 

"Плани на майбутнє!!!" – підписав фото мер.

Франківці, знаючи неабиякий потяг мера до брукування вулиць, тротуарів та міжбудинкових проїздів, відреагували по-різному. Хтось нагадав міському голові передвиборчі обіцянки, хтось усміхнувся "Зачьот!", а ще дехто запропонував перейменувати місто на "Руслано Бруківськ". Коментарі до поста супроводжують смайлики. 

У гардеробі Руслана Марцінківа трапляються подібні ексклюзивні речі. Нагадаємо, на традиційне народне віче з нагоди свята Покрови та інші заходи до Дня захисника Вітчизни минулого року голова Франківська Руслан Марцінків вийшов у шкірянці з вишитою партійною символікою "Свободи". "Так, ану не завидуйте!"  тоді прокоментував фото він. 

Довідково. Світшот  це спортивна трикотажна толстовка або бавовняний полувер, універсальний сучасний одяг, який поєднує в собі елементи класичних джемперів, пуловерів, светрів і толстовок.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: