fbpx

Мер Франківська відправився на Схід та взяв участь в освяченні церкви

Суспільство 09:01, 18.06, 2018

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків відправився в поїздку з депутатом Романом Марцінківим та директором департаменту освіти Ігорем Смалем.

Про це йдеться на офіційній сторінці Руслана Марцінківа у соцмережі facebook.

"Передали допомогу хлопцям з "Карпатської Січі", які є в складі 93-ї механізованої бригади. Попри всі життєво необхідні речі хлопці, здається, все ж найбільше радіють з простих дитячих малюнків, які підготувала для них франківська малеча. Це торкає до сліз… Переконаний, що якби кожен частку свого часу чи коштів адресував військовим, то перемога була б набагато швидшою. Але вона буде! Це лише питання часу і нашої спільної роботи", – написав мер.

Окрім цього, делегація з Франківська взяла участь в освяченні церкви УГКЦ.

"Велика справа: сьогодні освятили церкву УГКЦ у Волновасі. Цей храм буде служити як тутешнім мешканцям, так і нашим військовим. Дякую Дмитру Лубінцю за порозуміння під час будівництва каплички та теплий прийом. Я залишаюсь певен того, що якби раніше на Сході була українська церква, культура, освіта, то цієї війни, окупації агресором не було", – пише мер.

КУРС писав, що церква у Волновасі  зводилась зусиллями вірних Івано-Франківської архієпархії і напередодні митрополит Івано-Франківський владика Володимир Війтишин поблагословив церковні речі для нового храму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: