fbpx

Для мера вказівка Пупса важливіша за думку людей – мережі про скандальне голосування щодо забудови на Макогона

Суспільство 10:16, 09.07, 2016

Вчора депутати Івано-Франківської міської ради під вигуки громади "Ганьба" та "Банда" дали дозвіл на будівництво 33 багатоповерхівок "просвободівській" фірмі ТзОВ "Івано-Франківська дорожня компанія" у межах вулиць Крайківського – Макогона – Промислова. За проголосували 28 обранців.

Як повідомляв КУРС, мешканці мікрорайону Крайківського – Макогона – Промислова звернулися до міського голови Руслана Марцінківа з проханням зняти з порядку денного питання забудови мікрорайону та провести громадські слухання, як того вимагає закон. Втім, міський голова звернення людей проігнорував. Коли дійшло до розгляду питання, всупереч громаді мер всіляко протягував питання. Зрештою під крики "Ганьба!" і "Банда!" депутати проголосували за детальний план території в межах вулиць Крайківського – Макогона – Промислова.

Такі дії міського голови та депутатів міськради викликали хвилю обурення мешканців Івано-Франківська. Які у соціальних мережах уже асоціюють фракцію ВО "Свобода" у міськраді з Партією Регіонів, а голосування по "Макогону" – з прийняттям "диктаторських законів" Верховною Радою 16 січня 2014.

Пам'ятаєте, як виглядало голосування диктаторських законів у ВР 16 січня 2014 року? Так от. Сьогодні ПР і Чечетов в особі нашої міськради і Марцінківа реінкарнувались. Це виглядало там само, як тоді. Крики людей, в яких під вікнами хочуть збудувати на трьох гектарах район на стільки мешканців, скільки живе в цілому Косові, перекрикуючий їх мер, шум, гам, і тихі "за"… і це історичний район в центрі міста з одно і двоповерховими старими будинками. 
В мене справжній шок. Не кажучи вже про купу порушень і протокол неіснуючих громадських слухань, який показував Нижник, і на якому не було навіть ніяких підписів. Журналісти це все знали на відео і пофоткали. Відмазатись не вийде тепер. Але шо вже? Рішення "представники громади" прийняли. 
Шок, карочє. А я тут пишу якусь фігню про урбанізм, про стратегію, про місто для людей, про Копенгаген… дурак наївний… які нафіг тренінги з едвокасі? 

Була партія регіонів, очільники якої певний період часу трахали всю Україну, але в результаті таки зламали си хуя. 
Але історія таки ніц не вчить! З'явилась партія одного регіону, рєшали якої намагаються трахнути окремо взяту громаду.  Гей, "патріоти"! Пісюн не відріс ще! Астанавітєсь! 

Тетяна Соболик

Я офіційно прошу вибачення у Viktor Anushkevychus, за те що вважала його поганим мером і в Ігор Насалик, за те що вважала його гіршим кандидатом на посаду міського голови ІФ. Сьогодні Руслан Марцінків довів, що вказівка Пупса важливіша за думку людей… «Хочу нагадати вам долю «Партії регіонів», які теж вважали, що в них все під контролем. Сподіваюся, що в наступній каденції місця для партії «Свобода» не буде», – сказав сьогодні Андрій Фармуга, підтримую…

Ну що тут дивуватись. В Марципана на сьогодні в місті практично не залишилось вільних площ, які можна продавати забудівникам і на цьому відбивати кошти витрачені на вибори, а ще й заробляти. Адже виключно для заробітку вони прийшли до влади. Готується ГРАНДІОЗНИЙ ДЕРІБАН земельних ділянок. Ця публіка чудово розуміє, що завтра – це вже не їх день!

Обізвавши протест мешканців політичним замовленням, мер Франківська Руслан Марцінків фактично визнав , що просуває політичне рішення. Це якраз той випадок, коли кажуть: на злодієві шапка горить. Ну вже так тягнув, ну вже так зациклився, ну вже так повторював одне і те саме, що далі нікуди.
Спекулював, як завжди, і учасниками АТО і дитячими садочками. До слова, дитячий садок запланований на 100 місць у мікрорайоні на 3200 квартир. Мешканців там буде, як мінімум удвічі більше. Більш того, садочок будуватиметься після того, як виросте новий мікрорайон. Зелена зона – це межі прибудинкових територій.
Блін! А цервка? Руслане Романовичу, де ж церква? Невже місця не вистачило?
Ще одна брехня, яка вилізе боком, – це проведені громадські слухання. Вчора головний архітектор міста Дмитро Нижник радив подякувати за 16-типоверхівки своєму попереднику Володимир Гайдар. А сьогодні нарешті показав протокол громадських слухань. Виявляється забудову мікрорайону обговорювали четверо мешканців, які «відмовилися зареєструватися» (!). Та це ще не все, виявляється, винен у всіх гріхах Гайдар забув той протокол підписати. А це означає те саме, що протокол писався вчора чи нині на чийомусь коліні у департаменті.
А ще будівництво 16-ти та 12-ти поверхових будинків заплановане на торф’яному ґрунті. Невже мер хоче прославитися на всю Україну за рік-два, коли новобудовані свічки почнуть валитися?
А зрештою нехай валяться. Головне, щоб ошукані покупці квартир не встигли там поселитися.
Впевнена, що вказівка партійних босів переступити через людей Марцінківу ще аукнеться не раз. І не лише йому, а й кожному депутату, який сьогодні проголосував за це рішення. 
І насамкінець: шкода мені, вас всіх підневільних, які червоніючи і опускаючи голови, казали «за».. 

Сьогодні Франківськ побачив справжнє лице Свободи і мера, Руслан Марцінків , для якого слово (крик) громади міста рівно ніщо. (І як на диво, прямої трансляції не провадили)
Прикро, що багато людей вірять цим цинічним брехунам
‪#‎свобода‬ ‪#‎риги‬ ‪#‎16січня‬ 

Коли потрібно землі для учасників, то землю має давати Президент, а коли треба Пупсу і Свободі, то 3 га фактично в центральній частині міста в обхід громади. 
‪#‎Влада‬ ‪#‎земля‬

Друзі, планую готувати позовну заяву в суд з вимогою скасувати рішення сесії Івано-Франківської міської ради Про затвердження ДПТ по Макогону який передбачає будівництво 33 багатоквартирних будинків:-) Хто бажає долучитись до написання тексту заяви пишіть в приват..

За мотивами пісні "33 корови" з кінофільму "Мері Поппінс, до побачення!" текст нового саундтреку до серіалу: "Мер Пупсінс, да свіданія!"
——–
Майже в центрі Станіслава, 
Де промзона і завод, 
Будуватись парєшалі
Дядя Пупс та Тягнибок. 
Будувати де попало, 
Наплювавши на народ, 
Треба ж грошики відмити, 
Потім далі файно жити… 
Ну а хулі ж ви бля йоп?

33 будинки, 33 будинки, 
33 будинки – Пупсику відкат! 
33 будинки – а наш мер Марцінків

Грає всю громаду прямо в зад…

Olexij Zamkovuj

Скажу наступне -те що людям сьогодні "плюнули" в обличчя безперечно огидно, але і в цьому негативі свій позитив – люди прийшли, люди зайняли активну позицію, люди відчули що можуть діяти згуртовано і … не розкисли і хочуть відстоювати свої права. Шановні є зрушення інасправді ті орки людей злякались, це було видно по їх очах. Тому зупинятись ні в якому разі не треба а навпаки набирати обертів і тиснути доки не капітулюють.

Людмила Лінник 

Жодні риги не дозволяли собі такого безпрєдєлу, як нинішні патріоти… 
Бачили, очі, що купували. Тепер – зась. 
І ще хтось вірить, що прийде партійний дядько-політик і всіх врятує? 
Та пора вже навчитися думати головою, перш, ніж ставити галочку в бюлетені. 
А вибори скоро. Скоріше, ніж здається.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: