fbpx

Мешканець Херсонщини намагався пограбувати відділення пошти в Івано-Франківську. ФОТО

Суспільство 13:31, 19.01, 2016

Близько 6 години ранку на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони надійшов сигнал "Тривога" з поштового відділення, яке знаходиться на Північному Бульварі, що Івано-Франківську. Оператор викликала найближчий наряд групи затримання.

Поліцейські охорони прибули на виклик за лічені хвилини. Під час обстеження об’єкту правоохоронці помітили, що навісний замок на вхідних дверях відкритий. Дотримуючись заходів особистої безпеки та діючи злагоджено, наряд групи затримання блокував відділення зв’язку, щоб унеможливити втечу правопорушника. Крім того, про проникнення одразу ж повідомили чергову частину УПО та викликали на допомогу додатковий наряд групи затримання.

Під час огляду приміщення поліцейські охорони виявили невідомого чоловіка, який, побачивши правоохоронців, намагався покинути приміщення пошти. Зрозумівши, що відділення оточене, чоловік пригрозив, що застосує зброю, – наказав усім відійти в сторону, щоб він мав можливість втекти з місця злочину.

Працівники поліції охорони, в свою чергу, не гаючи ні хвилини, попередили зловмисника про застосування примусових заходів та вогнепальної зброї щодо нього, але невідомий на попередження не реагував і надалі погрожував правоохоронцям. Відтак поліцейські прийняли рішення негайно його затримати. Під час затримання невідомий чинив фізичний опір, тому до нього було застосовано кайданки.

Згодом, під час поверхового огляду, у невідомого було виявлено металеву трубу довжиною близько 40 см та напильник без ручки, яким зловмисник і пошкодив замок на вхідних дверях. Також у зловмисника виявили та вилучили пакет, в якому знаходилась інкасаторська сумка.

На місце події також прибула слідчо-оперативна група поліції, якій було передано затриманого правопорушника.

Наразі відомо, що затриманий – 31-річний непрацюючий мешканець Генічеського району Херсонської області, який нещодавно притягувався до кримінальної відповідальності. За цим фактом триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: