fbpx

Мешканці Чукалівки перекриють дорогу – вимагають рейсових автобусів до села

Суспільство 17:00, 02.10, 2017

Мешканці села Чукалівка, що під Івано-Франківськом, перекриють автомобільний рух у селі через бездіяльність сільського голови. Люди вимагають нормального автобусного сполучення з Івано-Франківськом.

Мешканці села Чукалівка Тисменицького району, що поблизу Івано-Франківська, не можуть дістатися до обласного ценру через погане автобусне сполучення. З села до Івано-Франківська їздить лише один автобус, громада вимагає бодай двох. 

За словами мешканців, сільський голова Михайло Курій у серпні обіцяв збільшити кількість рейсів до Івано-Франківська, проте обіцянок не виконав. У вересні голова запевнив людей, що буде проведено тендер і з першого жовтня у тестовому режимі з села їздитимуть три автобуси.

Але сьогодні з Чукалівки до Івано-Франківська знову їхав один автобус.

"У нас їздить всього один маршрут, ми ніби відрізані від світу. Батьки не мають чим довезти дітей до школи, дістатися на роботу. А сільський голова, який обіцяв три маршрутки, поїхав на відпочинок",  говорить мешканка села Марта Остап'як. 

Жінка зазначає, що у селі тільки початкова школа, тому батькам приходиться возити дітей до Івано-Франківська, багато людей працюють у місті. 

Сьогодні обурені мешканці ходили до сільської ради, але голова села у відпустці. Тому люди збираються перекрити автомобільний рух через село. Якщо вимоги мешканців знову не почують, люди обіцяють перекрити трасу на Надвірну.

"Так не може бути. Сьогодні о 18 годині після навчання, роботи батьки з дітьми перекриватимуть дорогу у селі. Наша вимога  хоча б два рейси і узгоджений з мешканцями села графік руху", – сказала Марта Остап'як.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: