fbpx

Мешканці вулиці Церковна в Івано-Франківську скаржаться на масштабну забудову

Суспільство 18:48, 09.04, 2015

Мешканці спокійної і тихої вулиці Церковної в Івано-Франківську б'ють на сполох: "сусід" зводить собі "халупку". "Хто підкаже, скільки поверхів планується при котловані в чотири метри і баштовому крані на фото?" – занепокоїлись люди і думають, до кого бігти за допомогою.

"Була в Івано-Франківську спокійна і тихенька вуличка. Церковна. Можливо, не всі знають, бо не було там ні скандальних забудов, ні авторагулів, ні вільної землі під чергову коробку. Спокійному життю цієї вулиці, здавалось, нічого не загрожувало. Адже що могло загрожувати вулиці із щільною 1-2-поверховою забудовою із добрими сусідами, цвинтарем і городами? І ще в не популярному для містян напрямі.

Але, як у казці, з’явився злий дядько. Викупив ділянку, проігнорував добросусідські відносини і почав зводити й собі халупку. Ніби нічого, робочі місця для будівельників, підйом економіки міста, і квартири для нових іванофранківців.

І чого з сусідами не поділився планами, стало відомо цього тижня", – пише у Facebook Віктор Бурдін, інформують ”Вікна”.

"Хто підкаже, скільки поверхів планується при котловані в чотири метри і баштовому крані на фото?"  запитує він і додає, що сусіди обурилися, але з чого починати, не знають і просять громаду міста допомогти.

Олег Бочкур написав також, що працівники обіцяють чотири поверхи звести.

"Виникло запитання до чиновників, наскільки законне у цьому районі таке будівництво і чи це не черговий "развод" з поверхами? Додаю фото з позначкою зони 1-2-поверхових будинків (зеленим) і червоним сам об’єкт будівництва. Найбільш цікаво те, що міської каналізації на цій вулиці і в межах зеленої зони немає",  додав він.

1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: