fbpx

Мешканців івано-франківської багатоповерхівки тероризують щури

Суспільство 09:50, 22.08, 2014

Жителі будинку по вул. Довженка, 11 уже протягом кількох місяців не можуть побороти щурів, які заполонили їхній підвал. Балансоутримувач КП "Дирекція замовника" відмовляється проводити дератизацію, а санстанція каже, що це не в її повноваженнях.

Про це кореспонденту КУРСу повідомила жителька багатоквартирного будинку Леся Олексюк.  

"Я живу на першому поверсі і кожного дня спостерігаю за звіринцем під вікнами і тим, як вони групками по 5-6 штук гріються на сонечку. Все би нічого, якби ці гризуни не залазили до квартири. Коли ми знайшли дірку, через яку вони лізуть, то, звісно ж, залатали її, але помогло це не надовго. Одну і ту ж дірку латаємо бетоном вже п'ятий раз. Двері на балкон я вже ввечері навіть боюсь відкривати – залазять в кімнату звідти", – говорить жінка.

За її словами, постійні скарги та прохання винищити щурів не дали ефекту. Люди бояться, адже щури загризли кількох домашніх улюбленців мешканців будинку.

"Неодноразово звертались до "Дирекції замовника", але вони знаходять безліч причин для того, аби зайвий раз здерти з жителів гроші, або ж взагалі відмовляються проводити дератизацію – винищення щурів, мотивуючи це тим, що в договорі цього не прописано, а в санітарні норми не входить. Вже навіть дзвонили в санстанцію і епідеміологічний центр. Перші кажуть, що вони не можуть нам допомогти, оскільки це не входить в їхні повноваження, а другі – що з фізичними особами не працюють", – скаржиться Леся Олексюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: