fbpx

Міліцейський спецпідрозділ з нагоди Дня спорту продемонстрував прийоми рукопашного бою

Суспільство 18:56, 12.09, 2015

Учасникам святкового зібрання, що сьогодні відбулося у школі села Підлісся Тисменицького району з нагоди Дня фізичної культури і спорту, прикарпатські спецпризначенці продемонстрували свою фізичну підготовку та вправність у прийомах рукопашного бою.

Школярі-спортсмени, їх наставники та гості свята хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих під час антитерористичної операції на сході України. Відтак представники районної влади та Івано-Франківського обласного відділення Національного олімпійського комітету України привітали вихованців і тренерів спортивних шкіл та секцій району, ветеранів спорту та вручили їм відзнаки.

Як наочний приклад активного способу життя та фізичного гарту перед присутніми виступили працівники міліцейського спецпідрозділу, які досконалим виконанням прийомів рукопашного бою засвідчили високий рівень своєї фізичної виправки. Варто зазначити, що усі вони неодноразово несли службу в зоні АТО, де неабияк важлива фізпідготовка бійців.

Працівники міліції на шкільному спортивному святі також представили зразки екіпірування та озброєння, з яким виконують службові завдання на сході України. Експозиція викликала неабияке зацікавлення як серед школярів, так і дорослих, інформує прес-служба управління МВС в області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: