fbpx

Міліціонери нагадали батькам, від кого залежить безпека їхніх дітей

Суспільство 06:16, 27.04, 2015

Працівники кримінальної міліції у справах дітей та ДАІ провели у центральній частині міста Івано-Франківська чергову акцію "Безпека дітей у руках батьків".

Про це у Фейсбук написала начальник кримінальної міліції у справах дітей управління МВС в Івано-Франківській області Алла Лемчак.

"Під час проведених заходів батькам було вручено більше тисячі Ідентифікаційних карток дитини, а дітям  майже 2000 кольорових кульок", – написала правоохоронець.

Днями працівники франківської міліції спільно з колегами із відділу у справах дітей розшукували 16-річну мешканку Івано-Франківська. Дівчина ввечері посварилася з матір'ю, а вранці пішла до школи і додому не повернулася. 

Як з’ясувалося, між матір’ю та дівчинкою виник конфлікт через проблеми з навчанням у школі. Під впливом емоцій школярка вранці пішла на уроки, залишивши телефон у квартирі. Коли школярка не прийшла додому затемно, батьки заявили в міліцію.

До пошуків дівчинки залучили майже весь особовий склад підрозділів кримінальної міліції у справах дітей міського відділу внутрішніх справ та обласного управління міліції, повідомила прес-служба УМВС в області. Інформацію про її можливе місце перебування правоохоронцям вдалося отримати ввечері наступного дня, відтак невдовзі школярку знайшли та повернули додому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: