fbpx

Міліція провела профілактичну зустріч зі студентами КЕПу

Суспільство 11:41, 24.04, 2015

Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей обласного управління внутрішніх справ Івано-Франківщини вкотре зустрілися з першокурсниками Коледжу електронних приладів, що в обласному центрі, з профілактичною метою.

Про це повідомляють в СЗГ УМВС в Івано-Франківській області.

Як розповіла присутнім на зустрічі юнакам та дівчатам начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Івано-Франківській області підполковник міліції Алла Лемчак, проблема підліткової злочинності залишається досить актуальною. Представники цієї вікової категорії найчастіше вдаються до вчинення таких майнових посягань як крадіжки та грабежі. Занепокоєння викликає також вживання неповнолітніми алкогольних напоїв та наркотичних засобів.

Правоохоронці попередили студентів про наслідки кримінальних правопорушень та розповіли, як уникнути втягнення у злочинну діяльність, що нерідко відбувається під негативним впливом дорослих співучасників злочинів.

Щоб застерегти молодь від наслідків вживання наркотиків, студентам продемонстрували документальний фільм антинаркоманійної тематики.

На завершення зустрічі правоохоронці ознайомили першокурсників з навичками розбирання та збирання табельної зброї та надали можливість самим спробувати повправлятися в цьому.

Керівники навчального закладу подякували працівникам міліції за профілактично-роз’яснювальну роботу та запросили на чергову зустріч зі студентами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: