fbpx

Міліція рекрутує добровольців до патрульного спецзагону

Суспільство 14:09, 31.12, 2014

Ветеранів міліції та небайдужих патріотів України просять зголошуватися до підрозділів патрульної служби особливого призначення.

Звернення стосується передовсім ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ і Збройних сил, а також небайдужих громадян призовного віку. Їх рекрутують до підрозділів патрульної служби міліції особливого призначення для служби на сході України.

"Звертаємося до тих, хто готовий боротися за цілісність та збереження державності нашої країни", – йдеться у листі, що його поширює прес-служба управління МВС в Івано-Франківській області.

Службу в даних підрозділах можуть проходити навіть ті особи, які отримують пенсію відповідно до Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб". Унесені зміни до цього Закону надають право зберегти пенсійне забезпечення та отримувати пристойну заробітну плату, заохочують майбутніх працівників у МВС.

На період служби в підрозділі діють всі соціальні гарантії та пільги, передбачені Законом України "Про міліцію". Участь в антитерористичній операції надає право визнання учасником бойових дій.

Звертатись слід у відділ кадрів міськрайвідділу міліції за місцем проживання, а також за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Сахарова, 15, управління кадрового забезпечення, тел. (0342) 79-02-20.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: