fbpx

Міністр оборони: український Ан-26, імовірно, був збитий з території РФ

Суспільство 17:41, 14.07, 2014

Міністр оборони Валерій Гелетей доповів Президенту України Петру Порошенку про те, що члени екіпажу літака АН-26, який виконував завдання в рамках забезпечення активної фази АТО та був збитий, вийшли на зв'язок з Генеральним штабом.

Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Глави держави.

"Також було зазначено, що з огляду на те, що літак йшов на висоті 6500 м, його враження переносними зенітними комплексами є неможливим, тобто літак був вражений іншою, більш потужною ракетною зброєю, яка була застосована, вірогідно, з території Російської Федерації", – йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-служби, зараз триває пошуково-рятувальна операція для того, щоб доставити екіпаж літака Повітряних сил України на територію, яка вже контролюється українськими військовими.

Нагадаємо, український військово-транспортний літак "Ан-26" був підбитий сьогодні над Ізварино за допомогою невідомого зенітно-ракетного комплексу, якого досі не мали на своєму озброєнні терористи.

Також нагадаємо, Президент П. Порошенко зазначав, що за останні три дні проти ЗСУ було застосовано нову російську систему залпового вогню.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: