fbpx

Житло отримає той, хто найбільше потребує: франківська Асоціація учасників АТО розігрує в мережі квартиру

Суспільство 10:19, 12.03, 2018

Міська асоціація учасників АТО розігрує двокімнатну квартиру в Івано-Франківську. Умови: репост + коментар у Фейсбуці. Але вибирати переможця обіцяють з тих, хто "найбільше потребує".

Щоб взяти участь у розіграші квартири, потрібно поширити та прокоментувати пост у Фейсбуці голови асоціації Василя Андріїва. Також учасник повинен мати прописку в Івано-Франківську чи в області. На цей момент вже понад 8 тисяч людей взяли участь в розіграші.

"Мета – допомогти отримати своє житло тим, хто цього потребує. Друге  щоб більша кількість людей повірила в добро і дізналась про наш проект "Житло воїнам АТО". Ми хочемо підкреслити, що учасники АТО дбають не тільки про себе, а і про свій народ! Хто може бути учасником  всі, хто має приписку міста Івано-Франківськ та області",  написав про мету і умови розіграшу Василь Андріїв.

Сам розіграш відбудеться 27 квітня.

В коментарі КУРСу Василь Андріїв уточнив, що квартиру віддадуть тим, хто справді її потребує. Як це узгоджується з самою ідеєю розіграшу  не зовсім зрозуміло. 

"Вважаю, що хто дійсно потребує  в коментарях опише свою ситуацію. Описи я зберігаю вже для майбутнього вибору",  прокоментував Василь Андріїв.

За останній рік Міська асоціація учасників АТО вручила 56 квартир учасникам АТО, інвалідам 3-ї групи, багатодітним та малозабезпеченим сім'ям. Цього року власноруч будуватимуть багатоквартирні будинки для бойових побратимів.

 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: